You are currently viewing Jeg fik ideen til NipNap da jeg var 12 år

Jeg fik ideen til NipNap da jeg var 12 år

Jeg har haft ideen siden jeg var 12 år gammel
Ideen til NipNap udsprang da jeg som barn spillede meget The Sims 2, spiste chips og drak iste. Det var irriterende at jeg ikke kunne nyde mine favorit chips imens jeg spillede uden at fedte tasteturet til computeren. Alternativt endte de fedtede fingre i mine bukser, og det var næsten lige så træls.

Jeg tænkte derfor at man burde kunne lave et bestik til chips. Sådan udsprang ideen til NipNap, og den lå flere år og uldmede i min underbevidsthed før ideen blev det næste skridt.

Navnet NipNap
Navnet NipNap opstod da jeg var 21 år gammel, og boede i Monterrey, Mexico hvor jeg læste en del af min bacheloruddannelse. På universitet havde vi et fag der blandt andet handlede om hvordan man navngiver nye produkter. Hvilke tanker og forslag vi havde kan jeg ikke huske, men jeg kan huske at min ide om et bestik til chips kom til at hedde NipNap. Måske fordi man napper chipsene med NipNap

Julie Bloch

Mig som 12 årig

Julie Bloch

Min veninde Camilla som sidder og spiller Sims. Min computer står ved siden af hendes. (Det er mig der tager billedet)

Gjorde alvor af det
Da jeg var 23 år gammel besluttede jeg mig for at gøre alvor af NipNap og meldte mig ind i Studentervæksthuset i Århus. Her arbejdede jeg intenst med NipNap, og året efter i maj 2019 blev NipNap lanceret.

Har du en god ide?  
Hvis du har en god ide, som du ikke kan slippe, så fortvivl ikke med at prøve det af. Der var mange som sagde til mig, at det var en dårlig ide: ”hvorfor folk dog ville spise chips med en pincet?” Men sandheden er, at når du først har prøvet at spise chips eller andre snacks med NipNap, så kan du ikke undvære den igen.

Lad ikke andre definere hvad du kan og vil. Hvis du kan tænkte det – så kan du gøre det!

Skriv et svar