You are currently viewing Hver sin farve, hver sin NipNap 💗

Hver sin farve, hver sin NipNap 💗

Pastel-boksen, sensommerens store nyhed 🙌🏻

Sommeren raser stadig over det danske land, og vi skal huske at nyde hvert sekund. Jeg elsker sensommer, og det er nu, hvis man skal tanke det sidste d-vitamin op inden vi går mod mørkere tider. For at live hverdagen lidt op, så kom jeg på ideen med pastelfarvede NipNap. På den måde er det nemt at kende forskel på hinandens. 

NipNap pastel
NipNap pastel

Hvilken farve er du?

Den smukke pastel-boks kommer med 5 forskellige farver, og jeg har for hver farve defineret nogle personlighedstræk. Hvilken farve passer bedst på din person? 

Pink: Du er festens midtpunkt og samtidig lidt af en diva. Du vil bruge din NipNap til tapas som du elsker at nyde med familie og venner. 

Lyseblå: Du er en drømmer, og nyder både stilhed, men også dybe samtaler om livets store emner. Du vil bruge din NipNap til nødder og andet salt. 

Lyserød: Du er feminin og til tider følsom. Du elsker detaljer, og vil bruge din NipNap til selvforkælelse med din favorit grovchips. 

Lysegrøn: Du er aktiv og nyder naturen. Meget motion kræver meget energi. Du bruger din NipNap til sæsonens bær, men når de mørke timer falder på, så fisker du ostepopsene frem. 

Peach: Du er mig. Peach er min farve. Du er lidt overalt, altid på farten men samtidig super nærværende. Du får energi af mennesker, også kommer du til at bruge NipNap til ALT. 

Disse personligheds profiler bygger udelukkende på fis og ballade 😛 Men man har kun det sjov man selv laver!

De bedste hilser
Julie Bloch Lauridsen 
Ejer og Stifter af NipNap 

NipNap Pastel
NipNap pastel

Skriv et svar