You are currently viewing NipNap tester den nye spiller 😱

NipNap tester den nye spiller 😱

Måske du har lagt mærke til at udvalget af Kims chips ikke er så stort længere i din lokale SuperBrugsen eller Kvickly. COOP og Kims er ikke helt enige om deres samarbejde, og det giver måske plads til nye spillere på markedet? 

I så fald har Sørlands Chips allerede trængt sig ind på markedet hos Salling Group og sælges nu i Føtex, Bilka og udvalgte Nettos. Men hvem er denne nye spiller? Og kan de noget? 

NipNap tester Sørlands Chips

I Føtex hvor jeg handlede i går var der kun den grønne og blå pose Sørlands Chips på hylderne, og da jeg elsker Sour Cream and Onion, så måtte det blive den grønne. Den er med Sour Cream og Skalotteløg.

Når man åbner posen, så kan man godt mærke Sørland også har tænkt over bæredygtighed. Posen er halv papir og halv plastik. Deres mål er at hele posen bliver i papir. Derudover har de være ret kreative med bagsiden, hvilket jeg finder ret sjovt 👉🏻

NipNap og Sørlandschips
NipNap Sørlandschips
NipNap og Sørlandschips

Selve chips-skiverne er ret tykke, og er som de skriver med skræld på. I forhold til smagen kan man godt smage, at skalotteløg giver noget andet. Utrolig lækker smag, og heller ikke for voldsom. Det kan være en fordel, fordi så kan man spise rigtige mange chips, uden at det bliver for meget. JEG ER FAN!

Sørlands Chips får 5/5 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Udover at Sørlands Chips laver diverse chips, også i andre brands, så sælger de også muslibarer, chokolade og nødder. Personligt, håber jeg på at vi snart for VERDENS TYNNESTE Sørlands Chips at se i Danmark – for jeg elsker helt tynde sprøde chips.

Disse kan købes i Danmark nu

Sørlandschips
Sørlands Chips

Jeg håber disse kommer til Danmark snart

Skriv et svar