You are currently viewing Jeg satser hele forretningen 😯🙌🏻

Jeg satser hele forretningen 😯🙌🏻

Så er det ALL-IN

Præcis et år efter optagelserne til Løvens Hule, dedikerer jeg nu al min tid til min virksomhed og mit helt unikke og bæredygtige produkt. Den lille, smarte bestiktang er nemlig et efterspurgt produkt.

Julie Bloch

Mig når det skal være "fint" og business 🤣

Jeg (Julie Bloch Lauridsen) går nu all-in og fuld tid i virksomheden. For bare et år siden, var jeg deltager i Løvens Hule, i programmet der blev vist i februar 2020, men fik her et nej, netop fordi det ikke var en fuldtids forretning.

NipNap har fået en helt utiltænkt relevans i forbindelse med corona krisen, hvor det smarte bestik fik helt nye anvendelsesmuligheder. Blandt andet hos flere kirker, hvor det blev brugt til nadveren. Med en NipNap er det nemlig muligt at dele snacks, uden at dele bakterier og bestikket er perfekt til alle former for arbejdspladser, forsamlinger og sammenkomster.

Fremtiden byder nu på en udvidelse af sortimentet samt en udvidelse af distributionen til blandt andet supermarkeder og isenkræmmere for at møde den store efterspørgsel på at kunne købe NipNap i fysiske butikker. NipNap forhandles på nuværende tidspunkt i Illums Bolighus. Jeg  glæder mig til de nye tiltag og den øgede satsning på NipNap.

Julie Bloch satser hele forretningen

Mig i "virkeligheden" efter en 12 times arbejdsdag, og med de sidste kuverter i hånden 😆

Skriv et svar